Voorbeelden

1 uur
10 foto's
€ 120

2 uur
20 foto's
€ 240

3 uur
30 foto's
€ 360

Hoe werkt het

Je bepaalt zelf hoe lang je wilt shooten

Een shoot van één uur is € 120. Wil je meer tijd, dat kan natuurlijk. Ieder extra halfuur is € 60. Voor een shoot van twee uur betaal je dan dus € 240. Als je langer wilt shooten kun je natuurlijk ook meer foto's uitzoeken, zie de details bij het volgende blokje

Kies zelf je foto's uit

Na de shoot kun je uit alle foto's die er gemaakt zijn zelf 10 foto's uitkiezen. Heb je langer geshoot? Per half uur extra mag je ook 5 extra foto's uitkiezen. Twee uur shooten maakt dus 20 foto's. Ben je super enthousiast en wil je nog meer foto's uitkiezen? Geen probleem! Extra foto's zijn € 15 per stuk

Wie breng je allemaal mee?

Je mag zelf kiezen of je een shoot alleen wilt, of samen met je partner of een goede vriend of vriendin of met een hele groep. De regels blijven hetzelfde. Hou er wel rekening dat je met grotere groepen meer tijd kwijt bent. Geef van te voren wel aan met hoeveel personen je denkt te willen shooten, dan kan ik me daar op voorbereiden.

Een passende locatie

Het is natuurlijk heel belangrijk voor een foto op wat voor locatie deze gemaakt is! In een studio, in het bos, gewoon thuis in de woonkamer, een luxe hotelkamer of een B&B of een vervallen gebouw. Veel is er mogelijk en ik denk graag met je mee. Eventuele kosten voor het huren van een ruimte zijn niet inbegrepen. Ik ben erg flexibel met mijn apparatuur en kan eigenlijk overal wel shooten.

Reiskosten

Eventuele reiskosten reken ik vanaf Nijmegen en zijn 25 cent per kilometer

Ik weet niet hoe ik moet poseren...!

Je hebt misschien nooit eerder voor een camera gestaan of bent onzeker over hoe je moet poseren? Geen probleem! Ik heb juist heel veel ervaring met mensen die hier geen ervaring mee hebben en zal je helpen met aansturen. In het begin zal het misschien even spannend zijn maar je zult merken dat je dat al snel vergeten bent.

"Creating memories for a lifetime"

"Creating memories for a lifetime"

Boek je fotoshoot