Tarieven

Wen_Versteeg_8821

Zakelijk portret

Basis € 175 excl. BTW

Uitgebreid € 280 excl. BTW

Wen_Versteeg_6109

Familie- of groepsportret

Basis € 150

Uitgebreid € 240

Wen_Versteeg_7546

Thema fotoshoot

Standaard € 295

Uitgebreid € 550

Wen_Versteeg_8875

Zwangerschapfotoshoot

Basis € 150

Uitgebreid € 240

Extra’s

Extra fotografie tijd

Extra foto’s

Reiskosten

Kleding, styling, haar en visagie

Prijzen voor redactioneel gebruik van beelden:

Licentie voor eenmalig redactioneel gebruik met naamsvermelding per foto:

Prijzen voor commercieel gebruik van beelden:

Licentie voor eenmalig commercieel gebruik zonder naamsvermelding per foto:

Volumekorting:

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld.

Wen_Versteeg_4321

Werkwijze

Locatie

Ik werk zowel in de studio als op locatie. Per opdracht bepalen we samen in overleg wat voor locatie het beste past bij jouw wensen. Eventuele extra kosten voor het huren van een locatie zijn voor de klant.

Leveren van de foto’s

De foto’s worden digitaal aangeleverd en kunnen worden gedownload via een link die ik zal versturen. Naar wens kan ik foto’s ook gedrukt leveren. Hiervoor gebruik ik de professionele fotoservice Profotonet. Zie hun website voor de mogelijkheden en kosten.

Voorwaarden voor gebruik van foto’s

Licentie commercieel gebruik van de foto’s

Wen Versteeg Fotografie behoudt alle rechten, licenties, copyright, titel en eigendom van de foto (of foto’s). Het is niet toegestaan om foto’s te bewerken zonder toestemming vooraf. Bij een zakelijke fotoshoot ontvangt u een “commerciële licentie” en daarmee toestemming om de foto’s commercieel te gebruiken. Het is echter niet toegestaan de foto’s door te verkopen aan derden. Ook is het niet toegestaan deze foto’s te gebruiken in producten die verkocht worden, zoals kalenders, ansichtkaarten of posters. Hiervoor kan ik u een andere licentie aanbieden.

Licentie persoonlijk gebruik van de foto’s

Wen Versteeg Fotografie behoudt alle rechten, licenties, copyright, titel en eigendom van de foto (of foto’s). Het is niet toegestaan om foto’s te bewerken zonder toestemming vooraf. U ontvangt een “gebruikerslicentie” en daarmee toestemming om de foto’s voor privé gebruik te gebruiken. U bent niet verplicht om mijn naam te vermelden bij het delen van de foto’s. Het is niet toegestaan de foto’s commercieel te gebruiken of door te verkopen aan derden. Ook is het niet toegestaan deze foto’s te gebruiken in producten die verkocht worden, zoals kalenders, ansichtkaarten of posters. Hiervoor kan ik u een andere licentie aanbieden.